Online Shopping
 

 

Secondpiese.ro - Unicul Marketplace de piese auto din dezmembrări în România

 

Sute de parcuri de dezmembrări auto te așteaptă să te ajute căutarea pieselor de care ai nevoie, așa că pe Secondpiese.ro tot timpul ești informat în legătură cu cele mai noi oferte și ai parte de o asistență din partea vânzătorilor.
 

 

Vezi toate produsele

Delivery
 

 

De ce să folosești Secondpiese.ro?

 

Preţul cel mai bun: Pe Secondpiese.ro cumpărătorul are posibilitatea să aleagă cel mai bun preț dintre toate anunțurile.
Siguranţă: Spre deosebire de alte site-uri pe Secondpiese.ro sunt înregistrați numai parcuri de dezmembrări auto, numai societăți comerciale fără vânzători particulari-persoane fizice. Acest lucru îți garantează că nu o să ai probleme cu factura, livrarea sau cu garanția.
Uşurinţă: E ușor să cauți printre ofertele noastre, odată ce ai găsit ceea ce îți trebuie în trei pași simpli poți să și cumperi utilizând coșul de cumpărături.

 

Vezi toate produsele


Totul pentru maşina ta într-un singur loc

 

Poți verifica vânzătorul pe baza calificativelor primite;
Secondpiese.ro este prezentă în toată țara, cu siguranță vei găsi un parc dezmembrări din apropierea ta sau cu livrare 24h;
Vânzătorii noștri sunt numai persoane juridice cu activitate autorizată, astfel nu o să ai probleme cu factura, livrarea sau cu garanția;
Piesele beneficiază de garanție conform legii;
 

 

Secondpiese.ro
Unicul Marketplace de piese auto din dezmembrări din România.