Întrebări frecvente

Secondpiese.ro este Unicul Marketplace de piese auto din dezmembrări în România. Sute de parcuri de dezmembrări auto te așteaptă să te ajute căutarea pieselor de care ai nevoie, așa că pe Secondpiese.ro tot timpul ești informat în legătură cu cele mai noi oferte și ai parte de o asistență din partea vânzătorilor.
 

Preţul cel mai bun: Pe Secondpiese.ro cumpărătorul are posibilitatea să aleagă cel mai bun preț dintre toate anunțurile.
Siguranţă: Spre deosebire de alte site-uri pe Secondpiese.ro sunt înregistrați numai parcuri de dezmembrări auto, numai societăți comerciale fără vânzători particulari-persoane fizice. Acest lucru îți garantează că nu o să ai probleme cu factura, livrarea sau cu garanția.
Uşurinţă: E ușor să cauți printre ofertele noastre, odată ce ai găsit ceea ce îți trebuie în trei pași simpli poți să și cumperi utilizând coșul de cumpărături.
 

Totul pentru maşina ta într-un singur loc:

 

  • Poți verifica vânzătorul pe baza calificativelor primite;
  • Secondpiese.ro este prezentă în toată țara, cu siguranță vei găsi un parc dezmembrări din aproprierea ta sau cu livrare 24h;
  • Vânzătorii noștri sunt numai persoane juridice cu activitate autorizată, astfel nu o să ai probleme cu factura, livrarea sau cu garanția;
  • Piesele beneficiază de garanție conform legii;
     

Poți folosi căutarea sau poți contacta direct vânzătorii pentru cererile tale de piese auto.

Secondpiese.ro - Unicul Marketplace de piese auto din dezmembrări din România poate fi folosit de oricine gratuit pentru a cumpăra produsele vânzătorilor. Vânzătorii se pot înregistra cu un abonament de 50 €+TVA /lună sau 500 € +TVA /an.
 

Crearea unui cont încă nu a fost niciodată atât de ușor:
1. Trebuie să te înregistrezi aici;
2. Confirmă adresa ta de e-mail;
3. Ești gata să folosești Secondpiese.ro.

 

Poți folosi căutarea de pe site ca să-ți găsești produsul de care ai nevoie sau poți contacta direct vânzătorii prin secțiunea Cerere piesă.

Dacă ai găsit piesa auto de care ai nevoie poți cumpăra piesa prin coșul de cumpărături sau prin contactarea directă a vânzătorului. Plata se va face prin ramburs sau prin virament bancar direct la vânzător, solicită informații bancare de la vânzător după ești gata cu cumpărăturile.
 

Pe Secondpiese.ro toți vânzătorii sunt parcuri dezmembrări, persoane juridice cu o activitate autorizată, fără vânzători particulari. Acest lucru reprezintă o garanție că piese tale sunt identificate cum trebuie și nu o să ai probleme cu livrarea, cu factura sau cu garanția.

Fiecare anunț este al unui vânzător autorizat, poți să-l contactezi direct pe site sau prin folosirea numărului de telefon.